Thursday, October 4, 2012

APE KATA DIA.

Sedang asik aku berborak- borak dengan kawan2 aku yang sengkatan gila2 dengan aku.. Tengah syok2 bukak citer psal lelaki kat oldtown .Tibe2 hati aku terdetik bertanya bebarapa soalan cepumas kepada kawan aku sorang nie. .. sebenarnya saje suka3 jer. Jom bace ape jawapan dia.
kuang kuang kuangggg...

soalan  aku tanye dia.

1) cam ner  lelaki idaman kau??
   klau aku.. mesti lah nak yang kacak dan bergaya. Yelahh klau selekeh tanak lah aku,dengan tak pkai deoderant ketiak masam .. nak peluk pun geli. better aku tade boyfriend lagi bagus. hah , yang paling pentingg aku nak lelaki berduit sebab aku nie gila shopping n gila gadget.. hmm lagi 1 aku suka yang romantikk sebab aku suka suprise!


 2) apa yang buat kau tertarik dengan lelaki??
  hmm.. first mesti lah senyuman nya..dan paling aku suka pasal rambut. Aku suka laki rambut cacak2 ala2 rambut zaqwan la..muka tak kisah mane jnji sedap mata memandang..sejuk hati , sejuk jiwa aku..cairlah aku kahkah..lagi satuu aku tertarik dengan lelaki suara dia sedap, klau aku nak tidur dia boleh dodoikan aku.. lena aku tidur berhari2 .



3) lelaki camner yang ko anti??
 nie soalan paling aku suka, aku paling dan paling anti lelaki yang bajet handsome padahal rupa mcam jambatan tak siap. Lagi aku menyampah lelaki poyo2 nie. Konon hot, bagus dalam segala bidang. Padahal bukak dompet kosong. Poket kering tak kuasa aku nak layan . Nanti tak pasal2 aku yang kene belanja dia time keluar. 


4) klau lelaki tuu hensem tapi tak berduit kau nak tak??
 hmm, hensem tuu mungkin aku nak tapi dah pokai tang duit yang tak best sebab nak jumpa pun susah. Nanti asik aku kene kuar duit. ..pisau cukur tuu,.hmm.. TANAK LAH! klau untuk letak wallpaper hanset pic dia nak lah..HAHA







5) kau pernah buad ape jer dengan bf kau??
 buad ape ko nie?? ko nak korek rahsia laaa kan.. HAHA..ala cam kapel2 lain jugak la.. dahhhh..aku tanak jawab soalan ko nieee..





hampeeehhh,......



ps: saje tulis sebab boring sangat. +.+'