Thursday, December 1, 2011

CONTEST BY ME



http://4.bp.blogspot.com/-WQ500RuM0yE/TtdSzzKNP8I/AAAAAAAAAw4/ygszQBDBqyA/s1600/Spring+Stitches+Header.jpg

Hello Mello semua! Sihat or tak? Hehe..saya dan intan(adik) dah bersepakat nak buat contest picture . Hehe. Actually, perkara ni dah lama kami bincang. 2 bulan sebelum contest ni berlangsung, kami dah berbincang dan hadiah 100% dari kami. Tarikh tutup kami akan umumkan kemudiaan ..harap maklum!

syarat2 penyertaan


  1. WAJIB follow blog bunga dan intan
  2. Malaysian blogger only
  3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah contest ini.
  4. Buat satu entry yang bertajuk "contest picture by intan and bunga".
  5. Terbuka kepada blogger perempuan sahaja
  6. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog bunga atau intan
  7. Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay..makesure dorang tahu k ye..inform kat dorang.
  8.  Like fanpage nie > bunga dan intan < 
  9. Masukkan link entry contest anda tu ke dalam ruangan comment intan  ATAU bunga (jika dari blog intan sila masukkan dalam ruangan comment blog intan, jika dari blog bunga sila masukkan dalam ruangan comment bunga)
  10. gambar korang mesti berdua atau selebihnya ,tak kisah dengan pkwe,family ke kengkwan..
  11. paling comand korang boleh hantar 2 saje picture sweet korang.


HADIAH2 UNTUK PEMENANG

owl necklace

pasmina

bracelat
ladies pinky watch
domokun handphone holder
makeup box
couple keychain
Double Bow Hair Band
 
 black bangles
dress
ladies belt
tudung ariani
necklace letter 
kpop button badge
sunglass
 cutey rings
t shirt angry bird


harap maklum! gambar sekadar hiasan 



5 comments:

Nurul Izzah said...

Izzah join :)

http://storymory-iza.blogspot.com/2011/12/contest-picture-by-intan-dan-bunga.html

bunga ku intan said...

thnks dearrr

♂ D - ja ♀ said...

saye join :)
http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/2011/12/contest-picture-by-intan-dan-bunga.html

//fatin.farhana said...

join :)
http://fatinsukasuki.blogspot.com/2011/12/contest-picture-by-intan-and-bunga.html

bunga ku intan said...

thnks all:)